Philips Senseo Maestro CSA260/50 KASJMIERGRIJS - Reviews

Review type:

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Senseo Maestro CSA260/50 KASJMIERGRIJS op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

6,0

k*********@g******** 22-11-2023

2,0
Slechte koop geweest
Koffie is te koud, niet lekker

Schenkt heel wisselende bakjes dan weer vol de volgende kop weer half vol

Beslist geen aanrader

liever een Quattro 26-10-2023
  • Product paar maanden in bezit

Geen briljant product

6,0
Geen fijn apparaat, als je deze wilt bijvullen moet je 'm eerst helemaal naar voren halen.
Er zit geen handgreep in het reservoir, wat het er uit halen en vooral het terugzetten niet makkelijker opmaakt. Ook loopt 9 van de 10 keer het reservoir leeg als je deze er uithaalt, zodat de hele aanrecht
onder loopt.
Het bedieningspaneel is op zich wel oké, maar het feit dat het apparaat uit zichzelf uitschakelt is geen pluspunt.
Kortom de Quattro was handiger, ook al ging deze vrij snel kapot. (2jaar)
Ik hoop dan ook wel langer met deze te doen

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende

Paul S 05-12-2022
  • Product paar maanden in bezit

Senseo sensatie

10,0
Senseo maestro grijs is echt een fijn apparaat met mogelijkheden om de sterkte aan te passen naar eigen voorkeur. Zowel voor kleine en grote koppen. De bediening is na lezen van de instructie eenvoudig. De koffie is lekker. Tip! Als de bekers erg koud zijn dan zet ik deze even in de magnetron of afspoelen met warm water, dan is de koffie lekker heet. ( Doen ze in een restaurant ook).

Pluspunten

• sterkte instelbaar
  • Makkelijke bediening
  • Grote kop, normaal kopje en espresso.
  • Ontkalk lampje.
  • Hoogte instelbaar voor andere kop maat

Goed
Goed